Kako dogovoriti termin prijevoza?

Termin prijevoza možete dogovoriti pozivom na broj 098 9156 061 ili nas mozete kontaktirati putem našeg kontakt obrasca. Molimo Vas da napravite popis predmeta koji se prevoze prije nego što nas kontaktirate. Neka od pitanja na koje je potrebno odgovoriti:
Što sve trebate prevesti? (ormar, krevet, stol...)
Kada želite prijevoz? (datum i vrijeme)
S koje i na koju lokaciju trebate prijevoz?
Koji ste kat i ima li zgrada lift?

U kojem vremenskom razdoblju se može dogovoriti termin prijevoza?

Dostupni smo svaki dan, uključujući vikende i praznike, od 07:00h do 21:00h. Za naknadne promjene ćemo Vas obavijestiti putem naše web stranice.

Jeste li točni u dolasku na dogovoreni termin?

Točnost i organiziranost su naša vrlina. Vrijeme naših klijenata nam je najbitnija stavka u našem poslu. Stoga na dogovorene termine dolazimo isključivo bez kašnjenja i na vrijeme!

Jesu li moje stvari u prijevozu pravilno zaštićene?

Namještaj se u prijevozu pravilno i pomno smišljeno sprema u vozilo, te se po zahtjevu klijenta može i dodatno zaštititi pomoću zaštitne folije.

Zbrinjavate li stari namještaj?

Stari namještaj odvozimo i zbrinjavamo u skladu s pravilnikom Republike Hrvatske donesenim od strane Ministarstva zaštite okoliša i prirode o gospodarenju otpadom NN 23/14, 51/14, 121/15, 132/15 te sukladno zakonima donesenim od strane Europske unije. Više na europa.eu. Cijena odvoza se naplaćuje sukladno dogovoru s našim stručnjakom, za više informacija nam se javite putem kontakt obrasca ili pozivom na broj 098 9156 061 .

Trebam li spustiti stvari ispred ulaza zgrade/kuće prije dogovorenog termina?

Bilo bi poželjno da, ukoliko su povoljne vremenske prilike, prije prijevoza spustite sve stvari kako biste nam omogućili brži i lakši prijevoz na određenu destinaciju. Naravno, ukoliko nije drugačije dogovoreno.

Imate li radnike za utovar i istovar robe?

Imamo tim stručnih i fizički spremnih ljudi koji kvalitetno obavljanju svoj posao te posjeduje svu adekvatnu opremu koja im je potrebna da uspješno i sa sigurnošću obave zadani posao.

Prevozite li specijalni teret?

Bavimo se prijevozom skupog namještaja, umjetnina, staklenih površina i drugih specijalnih tereta. Molimo Vas da nas za detaljnije informacije kontaktirate putem obrasca.

Mogu li vam dati potpuno povjerenje nad svojim stvarima?

Povjerenje naših klijenata nam je primarni cilj u prijevozničkom poslu. Stoga činimo sve kako bismo osigurali Vaše stvari i zadobili Vaše povjerenje.

Nudite li dostavu iz dućana s namještajem, skladišta i slično?

Nudimo dostavu iz dućana s namještajem, skladišta i drugih robnih terminala. Dogovorite dostavu već danas putem kontakt obrasca ili pozivom na broj 098 9156 061 .

Nudite li dostavu iz IKEA-e?

Nudimo dostavu robe iz IKEA robne kuće. Dogovorite prijevoz već danas putem kontakt obrasca ili pozivom na broj 098 9156 061 .

Nudite li međugraske dostave/prijevoze?

Nudimo prijevoz i dostavu robe po cijeloj Republici Hrvatskoj. Za više informacija nam se javite putem kontakt obrasca ili na broj 098 9156 061 .

Vršite li dostave za firme?

Nudimo dostavu i prijevoz za firme. Dogovorite prijevoz već danas putem kontakt obrasca ili pozivom na broj 098 9156 061 .

Radite li vikendom i praznicima?

Radimo svaki dan od 07:00h do 21:00h uključujući vikende i praznike, ukoliko drugačije nije navedeno.

Nudite li prijevoz/dostavu robe na lokacije koje su u pješačkoj zoni?

Posjedujemo specijalnu dozvolu Grada Zagreba koja nam omogućuje dostave na lokacije užeg dijela grada u kojemu je zabranjeno kretanje motornim vozilima.

Posjedujete li adekvatnu opremu i stručno znanje za kvalitetno obavljanje posla?

Sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata su nam najvažniji, zbog toga posjedujemo svu opremu potrebnu za kvalitetno i stručno obavljanje posla. Naša vozila su redovno servisirana i naši radnici posjeduju sve potrebne fizičke vještine kako bi uspješno i kvalitetno obavili svoj posao.

Koja sredstva koristite kako biste zaštitili namještaj?

Namještaj prevozimo u zatvorenim vozilima tako da su zaštićeni od vanjskih utjecaja kiše, sunca, UV zraka i slično. Nadalje, koristimo zaštitne folije i kutije kako bismo zaštitili osjetljive predmete od oštećenja u transportu.

Vozite li zeleni otpad?

Vozimo zeleni otpad i zbrinjavamo u skladu s pravilnikom Republike Hrvatske donesenim od strane Ministarstva zaštite okoliša i prirode o gospodarenju otpadom NN 23/14, 51/14, 121/15, 132/15 i zakonima donesenim od strane Europske unije. Više na europa.eu. Cijena odvoza se naplaćuje sukladno dogovoru s našim stručnjakom, za više informacija nam se javite putem kontakt obrasca ili pozivom na broj 098 9156 061 .

Počistite li za sobom prilikom odvoza starog namještaja?

Odvozom starih ormara, kauča, regala, kreveta, kuhinjskih elemenata, vrata od soba i drugih stvari često zna stvoriti popriličan nered. Stoga smo se pobrinuli da svako naše vozilo sadrži potrebne alate kako bismo mogli očistiti nered koji smo ostavili za sobom.

Odvozite li bijelu tehniku i elektroničku opremu?

Odvozimo sve predmete bijele tehnike i elektroničke opreme te ih zbrinjavamo u skladu s pravilnikom Republike Hrvatske donesenim od strane Ministarstva zaštite okoliša i prirode o gospodarenju otpadom NN 23/14, 51/14, 121/15, 132/15 te sukladno zakonima donesenim od strane Europske unije. Više na europa.eu. Cijena odvoza se naplaćuje sukladno dogovoru s našim stručnjakom, za više informacija nam se javite putem kontakt obrasca ili pozivom na broj 098 9156 061 .

Čime se sve bavite?

Naša djelatnost je brza dostava, odvoz kauča, ormara, bijele tehnike, informatičke opreme, brzi prijevoz robe, montaža/demontaža namještaja, dostava za firme, prijevoz namještaja, ploča, utovar i istovar robe, prijevoz cijevi i mnoge druge. Molimo Vas da nas za detaljnije informacije kontaktirate putem obrasca.

Što napraviti u slučaju kad imam poteškoće sa slanjem upita putem online obrasca?

Ukoliko imate poteškoće sa slanjem upita putem našeg online obrasca, molimo Vas da nas kontaktirate putem našeg emaila upit@kombiprijevoz.com ili pozivom na broj 098 9156 061 kako bismo Vam pružili najbolju uslugu.