Kategorije
Selidbe

Selidbe – Zašto odabrati profesionalce

Selidba ureda u novi prostor je dobra jer to znači da je vaša tvrtka uspješna i svakodnevno raste. Sama pomisao da sve morate sami pakirati i nositi u novi ured može vam zadati glavobolju. Tu je utrošeno vrijeme samostalne selidbe, troškovi prijevoza i rizik od oštećenja predmeta zbog neprofesionalnog pakiranja stvari.

Vaša investicija je vrijedna profesionalne usluge selidbe

Današnje tvrtke imaju osjetljivu računalnu opremu koju je potrebno pažljivo spakirati. Jedini način da se oprema pravilno zaštiti je da se spakira u originalne kutije sačuvane nakon kupovine. Naravno, potrebno se sjetiti kako je tvornički bilo zapakirano. Vjerujemo da se to ne isplati pamtiti pa preporučujemo da to ne radite sami.

Zapitate li se samo koliko ste vremena proveli i posla obavili upravo koristeći tu opremu. Taj broj sati će zasigurno biti velik što bi trebalo biti dovoljno da se uvjerite kako uzimanje profesionalnih prijevoznika se zaista isplati. Ako se još niste uvjerili, upitajte svoju osiguravajuću kuću hoće li vam pokriti troškove nastale prouzročenom štetom na novom monitoru ili printeru. Vjerujemo da hoće, ali uz znatno smanjenu vrijednost.

Profesionalci znaju

Profesionalne tvrtke za selidbu imaju uvježbane radnike, višegodišnje iskustvo i svu potrebnu opremu za zaštitu i prijevoz vaših stvari. Budući da vjerojatno niste sačuvali originalnu ambalažu i zaštitne stiropore, trebat će vam više vremena da spakirate svoje stvari. Profesionalni radnici znaju unaprijed koje materijale trebaju koristiti i imaju svu zaštitnu opremu na zalihi.

Također, stvari se pravilno i pažljivo smještaju u vozilo kako u prijevozu ne bi došlo do njihovog oštećenja.

Brza i sigurna selidba

Vi i vaše osoblje ćete biti pod manjim stresom ako cijeli posao selidbe dodijelite pouzdanoj profesionalnoj tvrtki za selidbe. Time ćete uštedjeti na vremenu koji možete iskoristiti za druge stvari.

Prvi korak prema selidbi je odabir dobrog prijevoznika koji će obaviti vaše preseljenje, od odabira datuma selidbe pa sve do ponovnog uključenja vašeg omiljenog aparata za kavu u novom uredu.

Izvor: A1FREEMAN